20 september 2011 – Stichting de Familie van Herk zet Dàluc en zijn familie in het zonnetje

“Afgelopen zaterdag werd Dàluc totaal verrast door een bezoek van Adrie van Herk. Namens de Stichting de Familie van Herk overhandigde Adrie van Herk een heuse schatkist met daarin een brief waarin geschreven stond dat Dàluc, Dyon en beide ouders voor twee dagen met overnachting naar de Efteling kon gaan. Daarbij zat een echt ridderpak met schild en zwaard. Jammer dat Dàluc niet zo van aandacht houdt, zodra hij camera’s zag dook hij in de keuken achter zijn Ipod weg en weigerde permanent te kijken laat staan zijn cadeau te openen. Tante Fairload en Carla waren er ook, zij waren van deze verrassing maar al te goed op de hoogte en wilde de overhandiging niet missen. Nou, werkelijk fantastisch en zeer zeker een verrassing. Twee dagen Efteling met overnachting in het Eftelinghotel, wie wil dat nou niet? Voor zondag en maandag was alles al geregeld, de boeking, het eten in het Raveleijnrestaurant, de overnachting in de Noorderlicht suite, 2 dagen entree en ook nog de vrije dagen op het werk van papa en mama. TOP!” (Ridderpak is handgemaakt door Nathalie, dank!) Lees het hele verhaal op de site van Dàluc www.daluc.nl 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *