23 Oktober 2010 – Najaars rommel/boeken en platen markt Westpolder

Op Zaterdag 23 Oktober was de grote najaars rommel-boeken en platenmarkt voor het goede doel in het Winkelcentrum Westpolder te Papendrecht, met vereende krachten en dat was deze keer met velen, hebben we een bedrag groot €. 2490,00 bijeengebracht voor het goede doel. En dat is FANTASTIES!!! Dankzij de gulle giften van de diverse winkeliers van het Winkelcentrum Westpolder  was het ook mogelijk met het bekende Rad van Avontuur een mooi bedrag  bijeen te draaien. Bijzondere dank gaat uit naar de Roxanne, Karin, Dani, Angela, Anja, Laura, Jacqueline, Irene en Natalie, Miranda en Vriend en Ria van Efferen. Natuurlijk ook dank aan onze vaste staf. Klik hier voor de fotogallerij

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *