ANBI

Wist u dat de Stichting als een ANBI Algemeen Nut Beogende Instelling is beoordeeld door de belastingdienst, dus al uw giften fiscaal aftrekbaar zijn binnen de fiscale regels.
De Stichting Familie van Herk is al vanaf 1 januari 2013 door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI Stichting. Een Algemeen Nut Beogende Instelling waardoor giften die u aan ons doet ook fiscaal aftrekbaar zijn binnen de fiscale regels en normen die gelden.

Vanaf 1 januari 2014 heeft de belastingdienst nieuwe eisen gesteld aan deze ANBI beoordeling. Dit ter bevordering van het vertrouwen van het publiek. Iedereen met een ANBI beschikking dient een aantal gegevens openbaar te publiceren op een internetsite. Wij als stichting kunnen dit alleen maar toejuichen want we willen niets liever dan zo transparant mogelijk zijn.

U kunt onze ANBI registratie altijd opzoeken op de website van de belastingdient via deze link.

Let op. De website www.anbi.nl is geen onderdeel van de Belastingdienst, omdat hier kosten aan verbonden zijn om je in te schrijven hebben wij als Stichting hier niet voor gekozen en hebben de gegevens op onze eigen website geplaatst.

Hieronder onze ANBI gegevens:

  • RSIN/fiscaal nummer:

8124.52.513

  • Post- en bezoekadres:

Vlietskade 1513 Arkel 4241 WH Nederland
Tel: 0183-563359
Fax: 0183-563741

  • Voor onze doelstelling, beleidsplan, bestuur en het beloningsbeleid:

Link naar ons Organisatie Handboek

  • Activiteiten:

Link naar het activiteiten overzicht

  • FinanciĆ«le verantwoording:

Link naar het financieel jaaroverzicht 2015

Link naar het financieel jaaroverzicht 2014

Link naar het financieel jaaroverzicht 2013

Link naar het financieel jaaroverzicht 2012